diumenge, 8 de maig del 2011

Reunió GEP-Assemblea desconvocada

La resposta de l'Assemblea de Tercer Cicle-Doctorands ha esta positiva però, en la línia de que els membres de GEP participem dintre de tal Assemblea -associació d'estudiants que s'agrupa en la CAF; quan nosaltres ho fem amb ÈPICA per raons de model d'Universitat i de moviment estudiantil-. Nosaltres els hem respòs que no podem quedar els dilluns a les seves assemblees, però que agraïm que estiguin oberts  a col·laborar des del respecte mutu i esperem, d'igual a igual, per treballar plegats. Com que veiem que tenen molta feina -com nosaltres- i volem que participem dintre de la seva associació quan nosaltres en som una de pròpia; segurament fins finals de curs seguirem camins distints.

Joan Gil, portaveu

El nostre missatge de correu electrònic:

Bona tarda Gael i Cuquet,
Primer, felicitats per haver-nos guanyat i ser els dignes representants de Postgrau de la UAB. La veritat és que no cal parlar de la nostra llista, culpa també d'un cens electoral vergonyós per part de les institucions.  
Des de GEP(EPICA) ens agradaria parlar amb vosaltres. En algun comunicat ja ho hem fet saber. Com que el tema doctorats entenem que el dueu millor valtros, simplement voldríem col·laborar i treballar conjuntament en el sentit que hi ha mani o hi ha quelcom a fer pel tema tutories de tesi també ens hi trobareu. Algun company teu ha volgut posar-se en contacte a través del bloc però no em rebut resposta. M'imagino que teniu molta feina com tots.

Alhora creiem que nosaltres estem duent millor el tema de 2n cicle i per tant, també us en voldríem informar per si en alguna ocasió voleu donar suport al que estem reivindicant a Delegat, Escola de Postgrau, etc.
joan gil
marc nadal
gep

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cercar en aquest blog

Quants ens visiteu?