Contacte i organització

  • Portaveu:  Joan Gil (mòbil: 646802814 i Facebook). 
  • Correu electrònic provisional: propostes.gep@gmail.com

  • Organització:

    • El nostre enllaç amb ÈPICA és el "coordinador de GEP". Com el nostre "portaveu" i altres responsables de dinamització del grup que es vagin creant, es decideix en les assemblees de l'associació. Per augmentar la transparència i la confiança interna, un altre membre que no sigui el coordinador també pot anar a les reunions de tots els coordinadors de facultat que du a terme ÈPICA.

    • Ens organitzem de forma democràtica a través d'una assemblea setmanal, a una aula cedida per l'Edifici d'Estudiants de la UAB de la Plaça Cívica. S'informarà via mail. Per decidir les línies prioritàries de debat, propostes i reivindicació de l'associació.

    • Necessitem i estem oberts a la participació de qualsevol estudiant de màster o doctorat de la Universitat Autònoma, sigui en centre propi o adscrit, amb l'excepció d'aquells que ja participin en altres associacions de representació política i sindical estudiantil de Postgrau o que justifiquin l'ús de la coacció i la violència al campus de la UAB. Segons disponibilitat i voluntat: tant si és de forma plenament activa, com de forma puntual per un tema concret; posant-lo en contacte amb aquells estudiants que tinguin el mateix problema.

    • Contemplem i volem dotar d'unitat la nostra associació decidint per majoria simple -i no, qualificada, absoluta o per consens- aquelles qüestions clau que ens afecten a tots i que hi hem de donar resposta a nivell de reivindicació institucional, mobilització estudiantil, manifestacions, queixes legals, assessorament i pressió als responsables acadèmics i polítics, etc.

    • Atenent a l'àmplia diversitat i dispersió del col·lectiu estudiantil de Postgrau de la UAB, amb màsters oficials, màsters propis, estudis no reglats de formació continuada, doctorats, en centres propis (Facultats i Escola de Postgrau) o bé en centres adscrits; considerem l'ús d'una llista de distribució interna de tots els que hi vulguin participar com a mètode àgil i més operatiu entre assemblees. Per treballar i impulsar alternatives a aquells temes que ens afecten i han de canviar, i que s'han tractat en les assemblees posteriors. 

    Cercar en aquest blog

    Quants ens visiteu?